Postavení terasy nikdy nebylo jednodušší.

Postavení terasy nikdy nebylo jednodušší.
12. 7. 2018 Produkty, materiály, technologie 1613 zobrazení

Po mnoha letech zkoušení a přemýšlení jsme v RV trading konečně vyvinuli dokonalý podstavec pod dřevěný rošt a dlažbu.

S našimi podstavci RAPID se můžete od 18 mm dostat až do výšky například 410 mm. Nosnost podstavce Rapid je od 900 kg do 1400 kg, záleží na stupni vytočení hlavy podstavce. Mysleli jsme i na jednoduchost podstavců při samostatné realizaci a proto firmy ocení i to, že oproti jiným výrobkům máte na stavbě pouze 2 komponenty – podstavec s hlavou a vhodné množství nástavců. 

Stabilní podložka podstavce má průměr 200mm, na spodní straně základny jsou rysky pro zaříznutí při umístění do kraje plochy nebo do rohu. Nástavce jsou na bajonet a měří 25 ,50 a 100 mm. Hlava pro dlažbu má kolíky, které lze jednoduše vylomit, navíc má alternativní možnost použití protihlukové gumové vložky. Částí podstavce je také matice, díky které je regulace výšky opravdu snadná a není potřeba žádný utahovací klíč. Podstavce díky nástavcům a otočné hlavě můžete poskládat do různé výšky, pouze u výšek nad 300mm musí posoudit STATIK zda stabilita a pevnost je pro daný účel vyhovující. 

Nabídka podstavců RAPID 

Samozřejmě se naše firma zabývá i jinou variantou podstavců. Například podstavce PRAKTIK, který mají samonivelační hlavu s variantou pod dřevěný rošt i dlažbu. Výhodou u těchto podstavců je velká nosnost a to od 1500 kg do 5000 kg. Jednodušší varianta jsou terče KLASIK, kde hlavní předností je nízká cena a možnost vyrovnání podložkou 3mm a 1mm. Terče je možné na sebe stohovat do výšky.

Terče i podstavce jsou jednoduché na pokládku bezúdržbové. Dají se použít pod hranol terasových prken a pod dlažbu.

Dále jsou možné varianty GUMOVÝCH terčů, kde výhodou je také dlouhá životnost, snadná údržba a nižší náklady na pořízení. Možnosti jsou u nás opravdu veliké, stačí si jen vybrat vhodné řešení.

www.rvtrading.cz