Větší prostor se Synteko DECK OIL!

Větší prostor se Synteko DECK OIL!
28. 6. 2017 Produkty, materiály, technologie 1996 zobrazení

Začíná léto, život se přemístil z obývacích pokojů na terasy, balkony, k bazénům a zahrádkám. Lidé chtějí trávit stále více času venku - bez ohledu na to, zda jsou doma, na chalupě nebo v kanceláři. Odpočinek i práce na čerstvém vzduchu je inspirativní, osvěžuje mysl a napomáhá vyšší kreativitě a efektivitě.


Terasy jsou často používané pro venkovní kavárny a restaurace, ale také jako rozšíření prostor obytných domů. V současné době již archtitekti myslí na venkovní prostory i při plánovaní staveb komerčních budov a kanceláří. Oblíbeným řešením pro podlahy v těchto projektech jsou přírodní dřevěné materiály.

Synteko DECK OIL je nový typ podlahového oleje vyrobeného speciálně pro použití na terasách, balkonech a dalších dřevěných površích ve venkovním prostředí. DECK OIL má velmi dobré krycí vlastnosti, penetruje hluboko do dřeva a je odolný povětrnostním podmínkám i slunečnímu záření. Naolejovaný povrch má dobré protiskluzové vlastnosti (třída R10). Synteko DECK OIL je možné použít i na tepelně zpracované dřevo.

Olejování doporučujeme provádět dvakrát ročně - na začátku a na konci sezóny. Stejně jako všechny ostatní podlahové oleje Synteko, DECK OIL může být tónován pomocí Synteko TINTING PASTE do 7 barevných odstínů.