Unašeč TRIVO-DISK

Unašeč TRIVO-DISK
11. 1. 2017 Produkty, materiály, technologie 3798 zobrazení

Pouze souhra řemeslného výkonu s použitím vhodného stroje a brusiva zajišťuje dokonalý povrch parketových podlah.

Firma JANSER se touto otázkou zabývala a vytvořila pozoruhodné řešení - poháněný tříkotoučový unašeč TRIVO-DISK.

Tento unašeč nepotřebuje žádný speciální stroj, ale úplně běžnou jednokotoučovou brusku. To šetří náklady, protože stroj může být dále používán i pro přípravu podkladu nebo čištění. Ideální je model COLUMBUS s výkonem alespoň 1500 W (např. model 145 S nebo 145 SH), protože pro tyto brusky byl unašeč již od začátku vyvíjený.

Proměna stroje pro pohon TRIVO-DISK je jednoduchá, nevyžaduje žádné technické znalosti a je provedena za pár minut. Navíc se povedlo upravit už i jiné typy a modely brusek pro použití s tímto novým unašečem, takže stačí nejprve se telefonicky dotázat, jestli už právě na vaší brusku mají ve firmě JANSER řešení a následně dovézt brusku do Prahy, kde pak proběhne úprava.

20170111 3

Efektivní způsob práce s úsporou času

Poháněné kotouče se suchým zipem mají průměr 150 mm a dosahují konstantní otáčky asi 600 za minutu. Úběr je proto velmi efektivní. Výsledek: zvýšená míra úběru, perfektní kvalita povrchu, účinný způsob práce s úsporou času. I další bruska od firmy JANSER – SPEEDTRONIC, s plynulou regulací otáček od 80 do 400 za minutu, je vhodná pro TRIVO-DISK. Podle povrchu podlahy a zadání úkolu je možné individuálně nastavovat otáčky kotoučů se suchým zipem a optimálně je přizpůsobit povrchu podlahy.

Děrované kotouče TRIVO-DISK s děrovanými brusnými kotouči se starají o optimální výsledek: otvory umožňují odsávání brusného prachu a taky odvádění tepla.

 

20170111 janser2 

Nucený pohon brusných kotoučů se děje prostřednictvím tiché techniky ozubeného řemene. Při nasazení TRIVO-DISK na brusku SPEEDTRONIC je rychlost plynule elektronicky regulovatelná.

Použití TRIVO-DISK zajišťuje zvýšený úběr, perfektní kvalitu povrchu parketové podlahy jako i efektivní způsob práce s úsporou času.

www.janser.cz