James Hardie - Generální partner cechu

James Hardie - Generální partner cechu
28. 1. 2024 Krátké zprávy 197 zobrazení

Členskou základnu a sekci výrobců, dovozců a velkoobchodů před časem rozšířila společnost James Hardie Europe GmbH, organizační složka, Praha, která se s produktovou značkou fermacell stala Generálním partnerem cechu. 

James Hardie Europe GmbH, organizační složka Praha reprezentuje na českém a slovenském trhu společnost James Hardie Group, která je světovým lídrem ve výrobě vláknocementových desek pro fasádní Hardie® obklady. Současné portfolio společnosti tvoří tři silné produktové značky – fermacell®, Hardie® a Aestuver®. Přednosti sádrovláknitých, cementovláknitých desek a podlahových prvků fermacell® - požární bezpečnost, akustika, statika, zdravé bydlení, široký sortiment, obchodní servis, rozsáhlá certifikace a tradice značky – čeští a slovenští architekti i jejich zákazníci znají a využívají je v širokém spektru staveb.

Fermacell

Fermacell nabízí vlastní školení na montáž produktů fermacell, ale i certifikační školení pod záštitou cechu suché výstavby. Dále pořádá online semináře a webináře, školení na prodejnách nebo přímo na stavbách (vše bezplatně), má k dispozici 3 techniky. Realizačním firmám ale i projektantům poskytuje bezplatný a profesionální servis ohledně pokládky podlahových prvků fermacell, skladby podlahy, dokáže najít nebo navrhnout skladbu, která splňuje požadované normové hodnoty na požární bezpečnost a akustiku.

Má vypracované technické postupy pro lepení různých druhů podlahovin- spolupracujeme s předními výrobci stavební chemie jako Bona, Sika, Murexin, Baumit... (jejich lepidel, stěrek atd), má vypracované společné řešení pro lepení dlažby různých tlouštěk, pro lepení masivních dřevěných podlah, parket, tenkých i tlustých vinylů, PVC, marmoleum, stěrky různých typů. Vše je k dispozici pro zákazníky.

Dokáže poradit při řešení rekonstrukcích historických a památkově chráněných staveb, při velkých zatíženích, nebo v případě komerčních prostor, kde se klade důraz na nezávadnost prostředí. Podlahové prvky fermacell disponují velkým množstvím evropských i lokálních certifikací, mají Evropské technické schválení, EPD certifikát o CO2 negativní, Eco certifikáty a kolem 500 požárních a akustických zkoušek.

www.fermacell.cz