Zasedání členské sekce výrobci-dovozci-velkoobchody

Zasedání členské sekce výrobci-dovozci-velkoobchody
18. 1. 2024 Krátké zprávy 228 zobrazení

Včera se v Praze uskutečnilo společné zasedání členské sekce s představenstvem cechu.

Účastníci byli seznámeni se stavem revizí technických norem a informováni jak probíhají přípravy textů pro schody a terasy. Dále vzali na vědomí, že navrhované uvolnění cechovních zakázkových protokolů i pro nečleny nebylo schváleno a neuskuteční se ani jejich transformace do digitální online podoby. Důvodem nebyla cena aplikace, ale minimální skoro nulový zájem od samotných podlahářů. Papír a tužka jsou prostě jistota.

Představenstvo představilo záměry pro letošní rok.

Den, kdy se koná valná hromada, bude inovován po vzoru podzimního vzdělávacího Upgrade podlaháře. Valná hromada se uskuteční dopoledne a odpoledne bude vzdělávací série 14 kratších prezentací, kde se budou identifikovat chyby podlahářů za účelem opuštění zastaralých nebo neefektivních návyků a jejich nahrazení modernějšími, inovativními a účinnějšími technologiemi a technikami. První DETOX PODLAHÁŘE se uskuteční v úterý 16. dubna v Přerově. 

Podzimní UPGRADE PODLAHÁŘE opětovně zavítá do Pece pod Sněžkou a v úterý 15. října bude hlavním tématem systém fermacell a následná příprava podkladu i pro lepení dřevěné podlahy.