Půjčovna nářadí Döllken s rezervačním systémem

Půjčovna nářadí Döllken s rezervačním systémem
11. 1. 2019 Krátké zprávy 3907 zobrazení

Společnost Döllken spustila nový web, kde je možné si zapůjčit veškeré nářadí určené k pokládce soklových lišt.

Od raznice pro ražení koutů, rohů a koncovek bez přerušení celistvosti profilu, až po praktické pomocníky k pokládce měkkých soklových lišt, instalaci pomocí originálního tavného lepidla, úpravu délky profilů či transportu materiálu.

Zákazník může nářadí rezervovat dvěma způsoby:

  1. Za pomoci volby RYCHLÁ REZERVACE v úvodní stránce webu, kde vyplní požadované údaje a rezervace je po potvrzení automaticky odeslána ke zpracování.
  2. V záložce NÁŘADÍ, kde po rozkliknutí možnosti DETAIL, zjistí veškeré důležité informace, jako je cena zapůjčení, výše vratné zálohy a technické údaje. V neposlední řadě také návody a videomanuály k vybranému typu nářadí. Tato stránka Vás již provede celou rezervací až do jejího uzavření.

Nářadí je k vyzvednutí a vrácení na adrese sídla společnosti, pro zapůjčení je nutné uhradit vratnou zálohu v hotovosti.

Záložka SERVIS, určená pro zákazníky s již zakoupeným nářadím, v brzké době nabídne možnost servisních zákroků, od ladění, až po výměnu jednotlivých částí nářadí.

Prosíme, čtěte pozorně Všeobecné obchodní podmínky a informace o ochraně osobních dat, jež naleznete v horní části webu pod zkratkou VOP a GDPR.

www.naradi-doellken.cz